ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Bæredygtighed

Økologisk, social og økonomisk bæredygtighed

Bæredytighed

AnimalSouls ønsker at have fokus på både økologisk, social og økonomisk bæredygtighed. Vores produkter skal så vidt muligt laves af bæredygtige materialer med mindst mulig klimapåvirkning og bedst mulig udnyttelse af ressourcerne. Vi arbejder med leverandører som sikrer, at de mennesker der er involveret i processen behandles godt, og at de, sammen med det omkringliggende samfund, også får fordel af produktionen. Vi vil gerne skabe et økonomisk overskud, som kan investeres i langsigtede udviklingsinitiativer til gavn for både natur, dyr og mennesker. Vi ønsker at tage medansvar for at genskabe mere vild natur, og dermed være med til at passe på både jorden og dyrene.

Vi søger hele tiden at udvikle vores viden om, hvordan vi kan blive bedre og mere bæredygtige, og vil taknemmeligt modtage ideer og råd til, hvordan vi forbedrer os. Vi vil dele vores læring, viden og erfaringer hen ad vejen, så alle kan få gavn af dem. Derfor er vi helt transparente om vores leverandører, materialer og certificeringer. Vi kan ikke løse alle miljøudfordringer, men hvis vi alle gør lidt, kan det blive til meget og samlet gøre en stor forskel.

PRODUKT-, MATERIALE- OG LEVERANDØROVERSIGT:

Leverandør:
Materiale: FSC certificeret papir
Certifikater:

  
Svanemærket (1)  

FSC certificeret (2)

Tilgængelig mål:

30×60
50×100

Leverandør:

Materiale:

55% genanvendeligt bomuld
45% genanvendeligt polyester

Certifikater:

Ingen PVC (2) 

Tilgængelig mål:

50×100
80×160
100×200

Leverandør:
Materiale:

Stenuldskerne – 40% genbrugsmateriale

Samlet produkt – 32-43% genbrugsmateriale

Certifikater:
Tilgængelig mål:

50×100
80×160
100×200

Leverandør
Materiale:

OSB er fremstillet af resttræ fra træproduktion, disse stammer fra spåner af skotsk fyr.

Produceret uden brug af formaldehyd

Certifikater:

                    
FSC certificeret (70%)      CE mærket (5)

Tilgængelig mål:

50×100
80×160
100×200

Leverandør:
Materiale:

60% genanvendeligt bomuld

40% genanvendeligt polyester fra plastikflasker

Certifikater: GOTS certificeret (6)
Tilgængelige mål:

Dame: xs, s, m, l, xl
Herre: s, m, l, xl, xxl
Børn: 98/104, 110/116, 122/128, 134/140

Leverandør:
Maeteriale:

100% økologisk bomuld kanvas

Certifikater:

GOTS certificeret

Tilgængelig mål:

Struds: 39×43 (140g)
Chimpanse: 38×42 (400g)

 1. Svanemærket: er et miljømærke der indikerer, at varen er blandt de mindst miljøbelastende i den pågældende varegruppe. Svanemærket sætter grænser for udledning af giftige stoffer og for indholdet af uønskede stoffer i varen, og garanti for at de sundhedsproblematiske indholdsstoffer er de mindst miljøbelastende.
 2. FSC (Forest Stewardship Council): er en international mærkeordning for træ og træprodukter, herunder også papir, der garanterer, at træet kommer fra en FSC-skov, hvor det er sikret, at der er gode sociale forhold og at der ikke fældes mere træ, end skoven kan nå at reproducere.
 3. PVC (polyvinyl chlorid): er et udbredt plastmateriale, der har uheldige virkninger på miljøet, da det afgiver saltsyre, når det bliver brændt. Herudover anvendes tilsætningsstoffer til PVC. Til blød PVC anvendes blødgørere som f.eks. ftalater. Nogle ftalater er skadelige for mennesker og miljø. 
 4. OEKO-TEX: er en international sundheds- og miljømærkning for tekstiler. I Danmark er det Teknologisk Institut Tekstil der auditerer og står for certificeringerne.
 5. CE mærket: er fabrikantens eller importørens angivelse af, at et produkt overholder EU-lovgivningen. 
 6. GOTS (Global Organic Textile Standard): er en standard for organiske fibre. Det er en international uafhængig certificering og pålidelig garanti for miljømæssig og socialt ansvarlig produktion i hele forsyningskæden.
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tom Gå tilbage til Shop