ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

About us

Hvem er vi

Lidt om os og vores vision

 

Hvem er vi

AnimalSouls er stiftet af Susan Hvam Sølvbjærg og Tina Seirup Nielsen i august 2020. Vi er begge meget glade for dyr og for naturen og har længe drømt om, at kunne være med til at gøre en forskel for disse.

Vi lægger stor vægt på, at vores produkter er bæredygtige og lavet af gode økologiske og/eller genanvendelige materialer, der kan holde i lang tid. Vi vil lave få gode produkter sammen med vores dygtige leverandører, og hele tiden prøve at lære mere om miljørigtige materialer og forsat udvikle vores produkter, samtidig med at vi deler vores viden om materialer og gode leverandører.

Som virksomhed ønsker vi at være transparente i alt, lige fra hvordan vi beregner vores bidrag til velgørenhed, til vores samarbejde med vores leverandører. Vi er meget åbne overfor gode forslag til materialer, levering eller andet som kan hjælpe os til at passe endnu mere på naturen.

Vi er begge involverede i alle aspekter af virksomheden, hvor Susan er hovedansvarlig for distribution, kundeservice, leverandørsamarbejde, webshop og sociale media og Tina er hovedansvarlig for design, produktudvikling, salg, marketing og økonomi.

Vision

AnimalSouls ønsker at være med til at skabe mere vild natur og bedre levesteder for dyr, og derved hjælpe med til at forbedre naturens samlede økosystem og dyrenes levevilkår. Vi ønsker også at dele vores glæde ved dyr og tro på, at dyr har personlighed og sjæl, og sprede denne glæde igennem vores produkter.

Få procent af den danske natur er vild natur, hvor træer og planter udvikler sig på naturens præmisser, og dyrelivet lever uforstyrret. Rigtig mange danske plante -og dyrearter er truede – dyrene fordi de mangler gode levesteder. Det vil vi gerne være med til at forbedre.

10% af vores overskud doneres til organisationer der arbejder for mere vild natur og bedre leveforhold for dyrene, og vi vil løbende fortælle, hvad vores støtte konkret bruges til.

Alle dyr – både de store og små, nuttede og farlige, sjove og mærkelige – spiller en vigtig rolle i naturens samlede kredsløb. Danmark er det første land i verden, der har skrevet ind i dyrevelfærdsloven, at alle dyr er sansende væsner. Derfor skal alle dyr behandles respektfuldt.

Kreditering

Tegninger

Alle tegninger brugt på vores produkter er tegnet af Tina Seirup Nielsen. Andre værker kan ses på hendes families fælles kreative hjemmeside: seirupsamlingen.dk

Credit

Logo

AnimalSouls’ logo er lavet i et samarbejde mellem Ejnar Truelsen og Tina Seirup Nielsen. 

Foto

Produkt fotos er taget af Peer Klercke fra Peer Klercke Photography: klercke.dk og portræt billede Susan og Tina af Claus Visby Andersen fra Visby Visuals: Facebook

Hjemmeside

Hjemmesiden er opbygget af Nadine Bruhn fra ONERocket ApS: onerocket.dk

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom Gå tilbage til Shop